Instal·lació de terra laminat finsa de la gamma finfloor roure vintage en un menjador per part de l'empresa Pintparket

PINTPARKET

EL PARQUET DE CASA TEVA

DEMANA UN PRESSUPOSTchevron

COL·LOCACIÓ DE TERRA LAMINAT A BARCELONA

A Pintparket som experts en instal·lació de parquet en tot tipus de zones: cuines, banys, locals comercials... mantenint sempre la professionalitat, rapidesa i eficàcia que ens ha convertit en una empresa líder al sector . Treballem amb les millors marques i oferim les últimes tendències en tarima flotant a preus molt competitius i amb acabats de gran qualitat.

Fes clic per saber més sobre la instal·lació de terra laminat o fes una ullada als nostres treballs anteriors.

TREBALLEM AMB MARQUES LÍDERS EN PARQUET

POSAR PARQUET MAI NO HA SIGUT TAN FÀCIL!

Contacta amb nosaltres i vindrem a casa teva per fer-te un pressupost gratuït i sense cap mena de compromís, a més de portar-te diverses mostres de parquet perquè escullis de primera mà el terra perfecte per a la teva llar.

 • VENIM A CASA TEVA

 • ET FEM UN PRESSUPOST GRATUÏT

 • RÀPIDS I EFICIENTS

CONTACTA AMB NOSALTRES
Instal·lació de l'oferta de parquet laminat ac4 en escales amb mamperlà i fris de color blanc

LES MILLORS OFERTES DE TERRA LAMINAT

(SUMINISTRO E INSTALACIÓN INCLUIDO)

INSTAL·LACIÓ
PARQUET AC4
28€
OFERTA
INSTAL·LACIO
PARQUET AC5
30€
OFERTA
VEURE MÉS

INSTALADORS DE PARQUET PROFESSIONALS

Instal·lador de parquet de l'empresa parquetista Pintparket, la qual es troba ubicada a Barcelona

JORDI MONTAGUT

A Pintparket som un equip de parquetistes professionals amb més de 20 anys d'experiència. Oferim serveis d'instal·lació de les millors marques de parquet laminat i tota mena de tarimes a Barcelona, ​​Maresme i voltants.

CONEIXE'NS

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS SOBRE PINTPARKET?

4,9/5
logo de google reviews para indicar la puntuacion de pintparket en las reseñas
4,2/5
logo de habitissimo para indicar la puntuacion de pintparket en las reseñas

LES NOSTRES PUNTUACIONS A GOOGLE I HABITISSIMO

 • Col·locació de fusta natural amb 22 mm de gruix en escales sobre rajoles decoratives de ceràmica

  En Jordi és tot un professional. Com ja diuen altres, t'ajuda i assessora en tot. Preu i qualitat molt bona. Són ràpids i compleixen els temps. Si esteu buscant un servei que ofereix la seva empresa, jo em posaria en contacte amb Pintparket i valoreu. Per una visita sense compromís no es perd res i et pot servir de molt. Gràcies Jordi i al teu equip per la feina feta. (Canvi de terra, treure parquet vell i posar tarima AC-5 nova)

  CLARA P.

 • Terra sintètic de resistència ac 5 d'estil natural instal·lat al dormitori d'un pis de 80m2

  Vaig contractar l'equip de Pintparket per instal·lar terra laminat a casa i no podria estar més satisfet. Han estat complidors, ràpids, nets i tot al millor preu que he trobat. L'equip de fusters són uns bons professionals i bones persones. Em van ajudar a passar cablejat per darrere dels sòcols i el nivell de detall i acabat ha estat espectacular.

  També em van allisar i van pintar un parell de parets que tenien estocat i han quedat de primera. Sens dubte els recomano i comptaré amb ells quan calgui.

  XAVIER V.

 • Mostra de com l'instal·lador Pintparket pot folrar una paret amb fris de fusta de color blanc i estil modern

  Uns professionals de dalt a baix, compleixen amb la qualitat, temps de lliurament i pressupost. T'entenen quan expliques els teus desitjos tant a parket com a pintura, i et mostren diverses alternatives. Jordi, el propietari, a més d'un gran professional és una gran persona. Els seus empleats són molt treballadors. Només tinc bones paraules i, per descomptat, molt recomanables.

  DANI T.

 • Parquet laminat multicapa sense bisell folrat en escales de cargol i amb sòcol blanc

  Hem conegut aquesta empresa per les ressenyes de Google i realment no ens hem equivocat. A més de la cura i ràpida feina que realitzen, tenen una excel·lent relació qualitat-preu utilitzant materials d'alta qualitat i sent molt responsables en el seu tractament. Molt complidors i professionals en temps i forma. El Jordi té un equip de treball de molta qualitat i molt responsable. Ho aconsellem totalment si necessiteu fer reformes a casa, nosaltres no tenim dubtes a repetir quan ho necessitem. Gràcies al Jordi i moltes gràcies al vostre equip.

  MARÍA J.

 • Manteniment i neteja amb mobles d'un terra laminat negre de tipus ac6 de gran resistència

  Estem encantats amb el parquet que ens va posar el Jordi. Són professionals, puntuals i amables. Ens ha aconsellat molt bé, ens va portar diverses mostres per triar el color i veure la qualitat del producte. En el mateix moment va prendre les mides i ens va fer el pressupost exacte. Un cop decidit per part nostra vam acordar dates per arrencar i tot ha anat segons acordat. Fins i tot per un desperfecte causat per la nostra aspiradora robot i un altre per la nostra porta del menjador va tornar de seguida per arreglar-los. Cada cop que algú em diu que està pensant a posar parquet els passo el contacte del Jordi. Recomano PintParket sens dubte!

  SILVIA G.

 • Fàcil i ràpida instal·lació d'un parquet laminat gris cendra en un interior a una localitat de Mataró

  Tot perfecte des del principi! El Jordi ve fins a on siguis per ensenyar-te les mostres de parket i resoldre qualsevol dubte que tinguis.
  El terra ha quedat genial!! Sens dubte tornaria a repetir per la simpatia, rapidesa i qualitat del treball.

  ELKE V.