Instal·lació ràpida i de qualitat de terra laminat quickstep de color beix clar en un dormitori infantil

PARQUET LAMINAT

EL MILLOR TERRA LAMINAT PER A LA TEVA LLAR

EXPERTS EN INSTAL·LACIÓ DE TERRA LAMINAT

El parquet laminat és l'alternativa al parquet natural per mantenir la calidesa de la fusta natural i alhora oferir més resistència a un preu molt més econòmic.

El parquet laminat, també conegut com a tarima flotant, no està compost tot de fusta. La seva estructura consta de diferents capes de materials formats per fibres sintètiques en què a la capa superior es col·loca una reproducció fotogràfica indistingible a l'ull humà que imita la fusta natural i que després es recobreix amb diverses capes de resina, que seran les que li proporcionaran aquesta gran robustesa.

Al ser un material creat de forma artificial, podem trobar infinita varietat de colors i dissenys de parquet laminat, aconseguint així un terra pràcticament fet a mida per a la teva llar.

Col·locació de tarima sintètica del catàleg de parquet quick step majestic en un menjador

PARQUET LAMINAT AC4 I AC5

La nomenclatura AC de la tarima fa referència a la resistència que té davant els cops, esgarrapades i ratllades, sent el nombre que l'acompanya el que defineix el grau d'aquesta robustesa.

Com més gran sigui el número també ho serà la seva resistència i el seu preu. És per això que nosaltres recomanem parquet laminat AC4 o AC5 per a ús domèstic i tarima flotant AC5 o AC6 per a locals comercials o terres que requereixin més resistència.

PARQUET HIDRÒFUG, IGNÍFUG I ANTIESTÀTIC

Hi ha parquets dissenyats específicament per a certs tipus de zones que requereixen que el material amb què està fet la fusta tingui unes propietats específiques, i així pugui perdurar al llarg del temps a mesura que se'n faci ús.

Els més populars solen ser: el parquet ignífug, resistent al foc; el parquet hidròfug, resistent a l'aigua i la humitat; i el parquet antiestàtic, que evita l'electricitat estàtica.

POSAR PARQUET MAI NO HA ESTAT TAN FÀCIL!

Contacta amb nosaltres i vindrem a casa teva per fer-te un pressupost gratuït i sense cap tipus de compromís, a més d'ensenyar-te diverses mostres de parquet perquè escullis de primera mà la tarima perfecte per a la teva llar.

Professionals, ràpids i eficients

DEMANA UN PRESSUPOSTchevron
Mostra de com es pot posar parquet laminat roure fosc en un interior amb mobles
Instal·lació de l'oferta de parquet laminat ac4 en escales amb mamperlà i fris de color blanc

LES MILLORS OFERTES DE TERRA LAMINAT

(SUMINISTRO E INSTALACIÓN INCLUIDO)

INSTAL·LACIÓ
PARQUET AC4
28€
OFERTA
INSTAL·LACIO
PARQUET AC5
30€
OFERTA
VEURE MÉS

TREBALLEM AMB MARQUES LÍDERS EN PARQUET

A Pintparket escollim amb cura els nostres productes perquè puguis gaudir del millor terra de fusta per a la teva llar. Per això, treballem amb les marques líders al sector com són Finsa, Quickstep, Parador i molts més.
VEURE MÉS