Muntatge de terra sintètic antiestàtic amb el sistema d'instal·lació clic en un dormitori de color clar

TOT SOBRE LA TARIMA FINSA: GUIA COMPLETA 2023

L'empresa de fusta Finsa fa dècades que és líder a Catalunya en el sector del parquet, concretament per oferir una àmplia gamma de tarimes de gran qualitat a un preu més competitiu. S'especialitzen en la fabricació de terres laminats de gran resistència, durabilitat i de fàcil manteniment.

En aquest bloc Pintparket et porta una guia completa de parquets Finsa, amb les seves respectives gammes Finfloor i Purefloor, on t'ensenyarem quina diferència hi ha entre elles perquè trobis el tipus de terra laminat Finsa que s'adapti millor a les teves necessitats, a més de mostrar-te les últimes tendències en el disseny de parquet laminat.

La gamma Finfloor:

instal·lació en escales de la gamma Finfloor Original amb estil obelisque Trobem múltiples avantatges a la marca de parquet laminat Finsa Finfloor que la converteixen en un producte líder per a la instal·lació de tarima a Catalunya.

Entre les diferents solucions de tarima flotant que ens ofereix la marca Finsa ens trobem amb el catàleg Finfloor. Es tracta d'una àmplia gamma de terres laminats de tipus AC5: ofereixen tal resistència que poden aguantar un ús intensiu tant domèstic com comercial, per la qual cosa compten amb 20 i 10 anys de garantia respectivament. Tots els productes de la col·lecció tenen propietats hidròfugues, ignífugues i antiestàtiques, convertint a tota la gamma de parquet Finfloor apta per ser instal·lada en cuines i banys.

La seva resistència a l'abrasió es deu al material de la que es composa la capa superior del terra laminat Finfloor, el qual és altament resistent i supera qualsevol vernís utilitzat a les tarimes de fusta natural. A més, a diferència de la fusta massissa, el parquet Finfloor presenta uns preus molt més assequibles, s'instal·la molt més ràpid gràcies al sistema clic i, per si no fos poc, és compatible amb la calefacció radiant (a excepció del foli elèctric).

En resum, la gamma Finfloor presenta en tots els seus models les característiques següents

  • Parquet laminat de resistència AC5

  • Apte per a ús domèstic i comercial intensiu

  • Es pot instal·lar a banys i cuines

  • Preus entre un 50 i 70% més econòmic que el parquet natural

  • Compatibles amb calefacció radiant

  • Sistema clic per a una instal·lació ràpida i neta

  • 20 anys de garantia en ús domèstic i 10 en ús comercial

  • Gran varietat de models, colors i fustes

Ara passarem a parlar de cadascuna de les col·leccions Finfloor en més detall, però aquí et deixem una taula de mesures i una imatge comparativa perquè puguis fer-te una idea general de la mida de cada gamma.

Taula comparativa de totes les gammes de Finsa Finfloor amb la seva longitud i amplada En aquesta taula comparativa de la marca Finfloor podràs diferenciar visualment les diferents col·leccions de parquet laminat tant en longitud com en amplada.
Catàleg Finfloor Longitud Amplada Gruix
Finfloor Original 1200mm 189mm 8mm
Finfloor 12 1310mm 189mm 12mm
Finfloor Supreme 1310mm 240mm 8mm
Finfloor XL 1780mm 246mm 10mm
Finfloor Style 1310mm 132mm 8mm
Finfloor Evolve 1331mm 194mm 8mm

Finfloor Original

Com posar i col·locar tarima finfloor original jasper en un dormitori infantil Finsa Original compta amb la gamma més àmplia i versàtil de totes les col·leccions Finfloor, buscant una mesura estàndard que encaixi perfectament a qualsevol llar.

Finfloor Original compta amb la gamma més àmplia i versàtil de totes les tarimes Finsa, amb un total de 30 models de diferents tons, textures i fustes. Entre elles trobem com a les més populars a Finfloor roure vintage, Finfloor roure retro i Finfloor Roble Balmoral, tres tarimes de colors molt naturals i amb un disseny nuós que aconsegueixen imitar l'estil rústic de la fusta natural.

Pel que fa a la mida dels taulells, Finfloor Original busca un punt mitjà entre altura i amplada, convertint-se així en el parquet laminat de mesura estàndard més competitiu del mercat en relació a preu i qualitat. Tots els seus productes ofereixen diverses opcions de bisellat i compten amb una molt bona opinió tant per part del consumidor com de l'instal·lador, sent una de les gammes de la marca Finsa Finfloor que mai no passa de moda.

Finfloor 12

Instal·lació de terra laminat finsa finfloor 12 en una sala d'estar a Barcelona El terra laminat Finsa Finloor 12 fa lluïr el seu potencial als terres que necessiten una mica més de resistència a l'ús.

Finfloor 12 obté el seu nom per ser el parquet amb més gruix de tota la gamma: els seus 12 mil·límetres fan que en trepitjar-lo recordin a l'estabilitat i la calidesa que ofereix la fusta massissa. A més, com que és un terra laminat més espès, fa que també sigui més resistent, per la qual cosa resulta un parquet idoni per a ús comercial o domèstic intensiu.

Al seu catàleg, Finfloor 12 té a la seva disposició dotze models de tarima flotant molt variats, entre els quals destaquen els models Finfloor 12 roure glamour i Finfloor 12 roure banff, amb acabat extra mat i opció a bisell de 4 costats.

Finfloor Style

Muntatge del parquet laminat finfloor style en el disseny nogal majestic A la gamma Finfloor Style trobem un tipus de parquet molt estilitzat i de dissenys molt elegants i naturals.

A la col·lecció de Finsa Finfloor Style trobem elegància i equilibri en les que són les fustes de parquet més esveltes del catàleg. Amb tan sols 13 centímetres d'amplada i 1,3 metres de llargada, Finfloor Style busca estilitzar els espais més petits amb la seva fusta d'estil monolama: un tipus de disseny on cada taula està composta d'una única lama d'acabat.

Les 16 opcions amb què compta la gamma ofereixen textures molt netes, amb betes molt fines i sense nusos ni superfícies esquerdades. Els seus productes els podem trobar tant amb bisell a quatre cares o sense bisell, a més de disposar d'una carta de colors molt suaus i balancejats.

Finfloor Supreme

Col·locació de la tarima finfloor supreme d'estil en espiga nuevo orleans a una cuina Finfloor Supreme compta amb un gran repertori de fustes amples com el disseny en espiga nuevo orleans.

D'altra banda, la gamma Finfloor Supreme ha estat dissenyada per destacar les zones àmplies, oferint taules de terra laminat de gran amplada, taulells amb bisell logitudinal per afegir produnditat i, juntament amb el seu color i textura, aconseguir el mateix aspecte de la fusta massissa. Tots els seus 14 models aconsegueixen en el seu disseny un look elegant i estilitzat amb acabat mat a la superfície de la taula.

Finfloor XL

mostra d'una instal·lació de terra laminat Finsa Finlfloor XL estil vainilla La grandària dels taulells de fusta del terra laminat Finfloor XL aporten sensació d'espai i amplitud a la sala.

Finfloor XL és de les darreres incorporacions en arribar al catàleg de parquet laminat Finsa: es tracta d'un parquet de gran format que busca aportar molta estabilitat i sensació d'amplitud que fa lluir els espais més grans. Això ho aconsegueix amb els grans taulons de fusta de 1,78 metres de llarg per 24,6 centímetres d'amplada, a més d'un gruix de 10 mil·límetres.

En els 6 models Finfloor XL hi trobem una estructura de micro bisellat que ajuda a protegir les cantoneres del parquet, augmentant la seva durabilitat, a més de presentar una textura sincronitzada que ajuda a aconseguir una definició molt semblant a la de la fusta natural.

Finfloor Evolve

Col·locació de la tarima Finfloor Evolve Alfama Tile en una cuina americana oberta La tarima Finsa Finfloor Evolve és l'única gamma que presenta un disseny amb sanefes entre la seva col·lecció, anomenat Alfama Tile.

Una altra de les noves gammes de la marca Finsa és la Finfloor Evolve, una col·lecció que busca prendre el relleu a Finfloor Original i convertir-se en el nou estàndard de la tarima Finsa, redissenyant les proporcions entre llarg i ample, encara que sent una mica més gran que el seu predecessor.

A la seva col·lecció hi trobem, amb o sense bisell, sis models de fusta de roure, un de fusta de pi i finalment el disseny Alfama Tile, que busca inspiració en les tradicionals rajoles de Portugal.

Per a una gran resistència: Finfloor Vinyl Pro

dormitori on s'ha instal·lat el parquet vinílic Finsa Finfloor Vinyl Pro d'estil roble león El parquet vinílic Finfloor Vinyl Pro es tracta d'un terra ideal per a aquelles zones on al terra se li donarà un ús molt intensiu.

Fora del catàleg de parquet laminat Finsa trobem Finfloor Vinyl Pro. Aquesta és l'única col·lecció de la llista que no ofereix parquet laminat, sinó terra vinílic, un tipus de terra molt més resistent a la humitat i al desgast . És per això que en els comerços on el paviment pateixi molt de desgast o en zones on hi ha molta humitat de forma constant, com poden ser les cuines i banys, seran els que més es beneficiïn d'aquesta tarima vinílica Finsa.

Si estàs buscant un terra que duri, que sigui resistent i vols saber més sobre les propietats del vinil fes clic aquí.

Una gamma més económica: Finsa Purefloor

instal·lació de Finsa Purefloor de manera que connecta totes les dependències de la casa El parquet Finsa Purefloor és el parquet ideal per a aquells que busquen un preu més econòmic però sense perdre naturalitat.

Fora de la gamma Finfloor trobem la col·lecció Purefloor (en formats de 7 i 8 mil·límetres de gruix). Es tracta de l'anteriorment coneguda com a gamma Festa, ara convertida en una marca paral·lela que a més en els darrers mesos ha vingut carregada de novetats al seu catàleg. Finsa Purefloor es caracteritza per ser una gamma de parquet més clàssica i econòmica que Finfloor, amb un gruix més fi i una resistència que, encara que inferior a totes les altres gammes, segueix mantenint l'elegància i la naturalitat en els seus dissenys.

Finsa Purefloor presenta a la seva col·lecció parquets laminats AC4: aquest tipus de terres amb un preu inferior al del parquet AC5, són menys resistents i duraders. Per això, no es recomana la seva instal·lació si se li donarà un ús intensiu al terra, ja sigui en un ambient domèstic o comercial (on disposen de 15 i 5 anys de garantia, respectivament), o si serà col·locat en llocs amb molta humitat com pot ser una cuina o un bany.

Tendències de parquets laminats Finsa: Les tarimes más populars

Per acabar, hem decidit recopilar els dissenys de la marca Finsa que porten en tendència aquests darrers mesos. Aquí et mostrem el top 3 de terres laminats Finsa més populars entre el nostre públic:

"Finfloor Original Roble Retro"

col·locació de terra laminat fins finfloor roure retro AC5 resistent a la humitat La gamma de parquet Finfloor Roble Retro està disponible tant en el format Original com a Finfloor 12.

Aquesta tarima sintètica de la marca Finsa la podem trobar tant a la col·lecció Finfloor Original com a Finfloor 12. En ambdós formats la seva superfície presenta un aspecte mat que rep el nom de Dry Touch, el qual busca imitar la textura real de la fusta crua, que manca de la brillantor que ofereix el vernís o qualsevol tractament.

De tons càlids i elegants, i amb un disseny rústic adornat amb diversos nusos als taulells, Finfloor Roble Retro s'ofereix tant amb o sense opció de bisellat a quatre costats.

"Finfloor Roble Glamour"

mostra d'una instal·lació de la tarima finsa finfloor roure glamour AC5 a la saleta d'una casa Els colors i textures naturals del parquet Finfloor Roble Glamour aporten sensació de calidesa i confort a tota la casa.

Finfloor Roble Glamour també es troba a les gammes Finfloor Original i Finfloor 12, i compta amb molt bones opinions a causa dels seus matisos daurats i el seu disseny Nature Rich, el qual consisteix en aportar diferents tonalitats de fustes als taulons per evocar una subtil diversitat que imita la fusta massissa. El resultat és un parquet laminat molt natural que aconsegueix fusionar-se amb qualsevol interior.

El parquet Finsa roure glamour disposa d'un estil monolama i, de la mateixa manera que el model Roble Retro, també es pot trobar sense bisell o amb bisell a quatre costats.

"Finfloor Original Roble Chic"

instal·lació de parquet finsa finfloor roble chic AC5 en una habitació de dormitori La tarima Finfloor Original Roble Chic de Finsa és per a aquells que busquen un color que pugui harmonitzar amb qualsevol zona de la casa.

Finfloor Roble Chic només es troba disponible a la col·lecció de Finfloor Original i és per a aquells que busquen un color neutre sense perdre la naturalitat i la calidesa de la fusta. Es tracta d'un parquet gris càlid de tons suaus, amb petits detalls rústics com ara nusos, esquerdes i marques que aconsegueixen un acabat que el fa indistingible de la fusta natural.

De la mateixa manera que les altres dues tarimes de la llista, és un terra laminat de disseny monolama i amb opció sense bisell o amb bisell a quatre costats.

Si després d'haver llegit aquest bloc vols veure com quedaria una de les gammes de la tarima Finsa a diferents interiors, et recomanem que facis una ullada al simulador de terres que trobaràs a la seva pàgina web.

Aprofitem també per informar-te que, si estàs pensant en instal·lar parquet a casa teva o local comercial, a Pintparket tenim més de 20 anys d'experiència com a parquetistes i estarem encantats d'oferir-te un pressupost gratuït i sense cap mena de compromís per a la teva reforma. Fes clic aquí i contacta amb nosaltres!