Mostra d'una instal·lació de parquet laminat finsa finfloor roure retro per part de l'equip de Pintparket

MARQUES DE TERRA LAMINAT

DISPOSEM DE LES ÚLTIMES TENDÈNCIES EN PARQUET LAMINAT

SUBMINISTRAMENT DE LES MILLORS MARQUES DE PARQUET

A Pintparket sabem que el terra de cada llar té necessitats molt diferents dels altres. Per això, disposem d'un ampli ventall de marques de parquet laminat, que ofereixen als nostres clients garantia de qualitat i durabilitat.

PARQUET FINSA

L'empresa de fusta Finsa és una de les marques líders a Catalunya en la fabricació de parquet laminat. El parquet Finsa destaca per la seva increïble relació qualitat preu i per la fiabilitat i la durabilitat dels seus productes. Tant és així que a la majoria dels seus productes Finsa ofereixen 20 anys de garantia en parquet per a ús domèstic i 10 anys per a ús en locals comercials.

A més, la marca de parquet Finsa destaca per la seva constant innovació en els dissenys dels seus productes i disposen d'un ampli catàleg que s'ajusta a les necessitats del consumidor, comptant ara mateix amb 8 gammes de parquet laminat, entre les quals les gammes Finfloor són les més populars al mercat.

LA GAMMA FINSA FINFLOOR

Finsa compta amb un gran repertori de gammes de parquet laminat agrupades dins de la denominació Fifloor, dins la qual podem trobar que aquestes gammes es diferencien pels seus dissenys, la llargada, amplada i gruix del taulell de parquet, colors i propietats de la fusta.

Entre les més populars entre els nostres clients trobem la gamma Finfloor Original i diferents productes com el parquet Finfloor roure glamour; amb un color càlid i natural i una textura bastant rústica, el parquet Finfloor roure chic; molt més suau i discret, i el parquet Finfloor roure retro; amb una textura molt marcada i colors vius.

Si tens dubtes sobre les diferències entre gammes i quina és l'adequada per a la teva llar, t'animem a fer clic al botó i que consultis el nostre bloc sobre les 8 gammes de Finsa FinFloor que hi ha actualment al mercat.

També pots veure els nostres treballs realitzats amb la gamma Finsa Finfloor:

Projecte de l'instal·lador Pintparket on col·loca parquet finsa roure chic de resistència ac6 a un pis amb escales
DESCOBREIX TOTES LES GAMMESDE PARQUET FINSA
Instal·lació de terra laminat quick step impressive waterproof de resistència ac 5 i d'estil rústic amb tons clars

PARQUET LAMINAT QUICKSTEP

Les tarimes de la marca Quickstep prioritzen la naturalitat i l'autenticitat de la fusta natural, buscant alhora que aquesta ofereixi resistència a les ratllades, taques i humitat. Entre les seves moltes gammes ofereixen també parquet laminat apte per a instal·lacions de calefacció radiant.

Col·locació de parquet de qualitat de la marca Parador de color gris clar sense bisell a Badalona

PARQUET LAMINAT PARADOR

Parador és expert tant en fabricació de terres de parquet laminat com en terres vinílics, en què posen èmfasi en el disseny de la lama i la creativitat dels seus productes. Busquen crear espais amb harmonia i que el parquet sigui un element més de la decoració de la llar.

Instal·lació i manteniment d'una tarima tecnològica per a exterior de fusta d'ipe per col·locar en piscines

ALTRES MARQUES PARQUET LAMINAT

A Pintparket també treballem amb altres marques de parquet laminat com Faus, Meister, Flint, Krono... i moltes més! Contacta amb nosaltres si vols saber més sobre totes les marques que tenim a disposició.

Instal·lació de l'oferta de parquet laminat ac4 en escales amb mamperlà i fris de color blanc

LES MILLORS OFERTES DE TERRA LAMINAT

(SUMINISTRO E INSTALACIÓN INCLUIDO)

INSTAL·LACIÓ
PARQUET AC4
28€
OFERTA
INSTAL·LACIO
PARQUET AC5
30€
OFERTA
VEURE MÉS

LES NOSTRES MARQUES DE PARQUET

A Pintparket fa més de 20 anys que oferim els nostres serveis en instal·lació de tarima sintètica en habitatges, a més de petites i grans empreses. Tenim les millors ofertes en terra laminat AC4 i AC5, a més d'oferir un compromís amb els nostres clients de qualitat, professionalitat, rapidesa i eficàcia en cadascuna de les nostres feines.

Fes clic per descobrir més sobre la col·locació de parquet laminat o fes una ullada als nostres anteriors projectes.