Tarima de fusta sintètica de roure amb efecte de bisellat als quatre costats

PARQUET AMB O SENSE BISELL? ELS NOSTRES CONSELLS

Comptar amb diferents opcions a l'hora de revestir el teu terra és una cosa inavaluable. No obstant això, perquè el ventall d'alternatives disponibles no es giri en contra teva, necessites conèixer què t'ofereix cadascuna, així com també els seus avantatges i desavantatges. En l'àmbit del parquet amb o sense bisell, una de les preguntes més freqüents que rebem és la de si tot es redueix a l'estètica. A l'efecte de posar-li fi a tots els teus dubtes sobre aquest tema, et presentem aquest blog amb tota la informació que necessites recaptar abans de decantar-te pel pis laminat bisellat o pel pis laminat sense bisell.

tarima de fusta de roure de color fosc amb efecte de bisellat L'efecte de bisell en el parquet s'ha tornat un recurs estètic molt popular en aquests últims anys

Què és el terra de parquet bisellat

Els terres de parquet bisellat són aquells que la tarima es troba conformada per làmines separades per bisells, o esquerdes, que generen un desnivell de menys d'un mil·límetre entre les làmines.

Avantatges del pis de parquet bisellat

  • A causa del seu caràcter rústic, ofereix una estètica d'alt impacte.
  • Fàcil neteja (només necessites d'una aspiradora o una fregona).
  • Alta durabilitat i excel·lents qualitats per a dissimular el desgast.

Desavantatges del pis de parquet bisellat

  • Si la qualitat no és òptima o la instal·lació no és duta a terme per un professional idoni i qualificat per a això, les làmines poden tendir a separar-se.
  • Cal anar amb compte de no excedir-se amb l'aigua en netejar-ho, ja que aquesta podria penetrar en el parquet i, eventualment, espatllar-lo.
terra laminat de parquet de color blanc amb bisell És important que la instal·lació d'un parquet bisellat sigui portada per part d'un professional

Tipus de terres bisellats

Si la teva elecció en parquet són les tarimes bisellades, et serà molt útil conèixer els tipus de bisells disponibles en l'actualitat:

Bisell tipus V2

Quan tries un bisell d'aquest tipus, et trobaràs que són làmines longitudinals, mentre que el bisell, o esquerda, horitzontal, no és tan marcat. El seu principal avantatge és que són molt útils per a generar una major sensació d'amplitud. Per tant, és el tipus de parquet bisellat que se sol utilitzar en estades petites, a les quals es desitja ampliar visualment.

La cuina és un dels ambients idonis per a aquesta mena de terra de parquet, però aquesta opció no és l'única. Descobreix les millors opcions en parquet i vinílic per a la teva cuina.

parquet instal·lat en una cuina amb bisell tipus v2 Tant si és un estil de bisell de dos costats o a quatre costats, aconseguiràs donar més amplitud a la teva estada

Bisell tipus V4

En aquest cas, l'efecte visual és impactant, ja que les làmines es troben vorejades de bisells la profunditat dels quals és la mateixa tant a nivell longitudinal com horitzontal. En conseqüència, aquest tipus de bisell brinda a la vista un efecte d'alt grau de realisme.

Microbisell

Si no et decideixes entre un pis laminat bisellat i un sense bisell, probablement t'interessa conèixer el microbisell. Aquest tipus de parquet és un híbrid entre totes dues opcions, ja que ofereix el millor de tots dos: la presència de bisellat, però les esquerdes del qual són notòriament menys profundes que les del bisellat tradicional.

parquet laminat amb bisell als quatre costats de color clar El microbisell presenta un tipus de bisell molt més subtil que el bisellat tradicional

Què és el pis de parquet sense bisell

Aquest tipus de pis no presenta separació entre les làmines que formen la tarima. Per tant, és un tipus de pis d'acabat pla i homogeni.

Avantatges del pis de parquet sense bisell

  • Ofereix continuïtat des del punt de vista visual.
  • L'espai llueix amb major homogeneïtat.
  • No necessites anar tant amb compte amb l'aigua, sinó que pots usar la que necessitis.

Desavantatges del pis de parquet sense bisell

  • El seu aspecte podria ser artificial o sintètic si la qualitat de l'acabat no és d'excel·lència.
  • Se'ls nota més el desgast.

Si aquesta no és la primera vegada que col·locaràs un pis de parquet a la teva casa i oficina, sinó que et trobes planificant una reforma, descobreix com pots reutilitzar el parquet flotant que reemplaçaràs.

Diferències entre el parquet bisellat i no bisellat

Un dels principals factors a recordar quan et trobis planificant de quin tipus de pis de parquet revestiràs els terra de la teva llar o oficina, és que l'estètica és tan sols una opció més a tenir en compte. A manera d'esquema, podem plantejar les diferències entre el pis bisellat i no bisellat, de la següent forma:

  • El parquet amb bisell presenta ranures que formen desnivells entre unes taules i altres.
  • El parquet amb bisell dissimula més el desgast ocasionat per l'ús i pel pas del temps.
  • La tarima de terra amb bisell ofereix un estil rústic al terra.
tarima de fusta sintètica de color grisenc amb bisell El parquet bisellat va molt més allà que un mer factor estètic i pot oferir qualitats pràctiques per a la teva llar

Mites a derrocar sobre el parquet amb bisell

Moltes són les persones que creuen que el parquet amb bisell acumula brutícia, la qual cosa és un mite, ja que l'esquerda no arriba a presentar ni un mil·límetre de profunditat, la qual cosa posa a aquesta mena de pis al mateix nivell en acumulació de pols que el parquet sense bisell.

Atès que tots dos tipus de parquet venen en diverses qualitats i els proveeixen diferents fabricants, la diferència en el preu no depèn del bisellat o de l'absència d'ell, sinó de la qualitat i del tipus del material. Per tant, pots triar l'un o l'altre indistintament, sense por d'acabar pagant més per la teva elecció.

A hores d'ara, només falta que sol·licitis el teu pressupost gratuït i sense compromís. Estarem encantats d'assessorar-te de forma personalitzada.