Terra laminat per a mascotes resistent a les rascades i humitats

QUIN ES EL MILLOR PARQUET PER A GOSSOS I MASCOTES?

Si estàs pensant en quin tipus de terra instal·lar en la teva nova llar o en la teva llar actual, i estàs preguntant-te si es pot tenir parquet tenint animals, en concret gossos. Has trobat la pàgina correcta!

Aquí trobaràs tota la informació necessària per a poder valorar si pots instal·lar parquet tenint gossos, quines implicacions pot tenir i recomanacions de professionals de més de 20 anys realitzant aquest tipus d'instal·lacions.

Quines opcions es deformen amb l'orina de les mascotes? Quines opcions oculten les esgarrapades? Quins tipus de terres són a prova de gossos i quins són simplement "resistents als gossos"? Si alguna vegada has tingut un cadell trepella, sabràs exactament a què ens referim.

Esto es lo que debes tener en cuenta a la hora de elegir un parquet que resista los arañazos de las patas y las manchas de orina.

estada amb instal·lació de parquet resistent per a mascotes Existeixen moltes opcions dins de la categoria de terres de fusta que s'adaptaran al teu gos i a les seves particularitats

Elecció de parquet per a gossos: què cal tenir en compte

És totalment possible trobar terres que s'adaptin a l'estil de vida del teu gos i que, al mateix temps, conservin la seva bellesa; només has de saber què buscar. La millor opció dependrà en última instància del tipus de gos que tinguis, però hi ha algunes consideracions principals que has de tenir en compte.

  • Resistència a les esgarrapades: Els gossos poden fer molt de mal al parquet amb les seves ungles, per la qual cosa la resistència a les esgarrapades és un factor important que cal tenir en compte en comparar els diferents materials dels parquets.
  • Resistència a l'aigua i a les taques: Si el teu cadell no està entrenat per a anar al bany o és més propens als accidents i vessaments, trobar parquets vinílics o laminats que no s'espatllin o taquin fàcilment els mantindrà amb un aspecte impecable a llarg termini.
  • Manteniment: Triar parquets que no siguin una molèstia de mantenir et farà la vida més fàcil com a amo d'un gos.
  • Comoditat i tracció: Si tu ets com la majoria dels amos de gossos, i vols que les teves mascotes estiguin còmodes i segures. Els diferents tipus de terra ofereixen diferents nivells de comoditat i tracció per als teus gossos.
  • Cost: Els teu terra es una part important de la teva casa, i és important trobar una opció que li proporcioni una molt bona qualitat i que al mateix temps s'ajusti al teu pressupost.

En general necessitarem un parquet a prova de bales, ja que els nostres petits amics no s'ho pensen molt abans d'esgarrapar, rosegar i córrer per sobre del nostre parquet.

Tenir en compte aquests factors t'ajudarà a reduir totes les opcions de parquets que tens per a triar.

Per a resumir, per a tenir un parquet apte per a gossos hem de tenir en compte la resistència, freqüència d'ús i la seva resistència a la humitat. Fes click en l'enllaç per a esbrinar més informació sobre quines propietats té un parquet.

Amb tot això en ment tenim dues grans opcions: el parquet laminat i el parquet vinílic. Ara entrarem detalladament amb ells.

mostrari de diferents tipus de tarima laminada apta per a gossos El parquet laminat és el millor aliat per a un sòl de fusta resistent i a prova d'humitats

El parquet laminat resistent a gossos adults i cadells

El terra laminat o parquet laminat es compon de diverses capes: una base de HDF, un tauler per a evitar la torsió, una capa decorativa i, finalment, un revestiment transparent que sol ser resistent a l'abrasió. La tarima AC pot ajudar en aquest sentit.

AC són les sigles de Abrasion Class o Abrasion Criteria, una tècnica reconeguda per a determinar la resistència al desgast de la capa final del parquet. I, encara que aquesta categorització va des d'AC1 fins a AC6 , el nivell de resistència més freqüent en el mercat és AC4. Si tens curiositat visita la nostra pàgina on expliquem totes les diferències i propietats de cadascun dels AC.

Descobreix quin parquet laminat és preferible per a tu i el teu gos, si és un AC4, un AC5 o fins i tot un AC6.

Parquet AC4

El parquet AC4 és l'elecció més comuna, té un preu econòmic i molt competitiu. Disposa d'una gran varietat de colors i estils per a satisfer tots els gustos. No obstant això, són només un grup reduït els seleccionats per a resistir la humitat i esgarrapades del teu gos. És una bona elecció si el teu gos és molt tranquil i sap aguantar-se les seves necessitats.

Parquet AC5: La nostra recomanació

El parquet laminat AC5 és el més indicat per a la majoria de casos, fent-ho l'elecció més popular entre els nostres clients. És molt més resistent que l'AC4 i gairebé sempre ve acompanyat de les propietats hidròfugues i ignífugues, fent-los molt versàtils, podent-ho instal·lar en banys i cuines. Relació qualitat-preu és la millor opció.

Parquet AC6: El més resistent

El parquet laminat AC6 és l'elecció recomanada per a condicions molt extremes, se sol instal·lar en gimnasos o naus industrials. Si el teu gos és realment un terratrèmol pot ser una elecció considerable, no obstant això, els catàlegs solen ser més reduïts i el cost sol ser major.

El terra vinílic per a anar sense preocupacions

El parquet vinílic és una alternativa molt vàlida al parquet laminat, en la seva composició inclou en un percentatge fibres de fusta, la qual cosa imita la sensació de calidesa del parquet natural i laminat. A part es compon de materials plàstics, la qual cosa ho fa totalment resistent a la humitat, permetent així, instal·lar-ho en banys i cuines. A més, ofereix una durabilitat i resistència molt altes, similars a parquets laminats AC5 i AC6.

tarima exterior de color gris resistent a les esgarrapades col·locada en una terrassa També existeix la tarima exterior apta per a gossos resistent a les esgarrapades i a prova d'accidents

Consells per a protegir el teu terra

Independentment del tipus de parquet que triïs, tots requereixen una cura i manteniment adequats per a mantenir el seu aspecte impecable. Això és especialment cert per als amos de gossos, que no són aliens a la brutícia i els residus que s'arrosseguen dins de la casa, així com el pèl i la caspa de les mascotes, i el desgast general. Segueix els següents consells per a mantenir els teus terra nets.

  • Nateja els vessaments el més ràpid possible, encara que un parquet sigui hidròfug, no és totalment impermeable, si tens una fuita d'aigua o deixes el parquet mullat un parell de dies, cap fabricant et donarà garantia.
  • Mantingues allunyada del parquet l'àrea de menjar i aigua del teu gos o protegeix-les amb un estora de plàstic per a evitar el contacte directe amb l'aigua.
  • Escombra amb freqüència i passa el drap amb regularitat amb sabons neutres per a remoure la brutícia i aconseguir que llueixi sempre com el primer dia.
  • Retalla les ungles del teu gos regularment per a evitar qualsevol possible esgarrapada en el parquet.

Si estàs interessat a canviar el terra de la teva casa perquè s'adapti més a les necessitats del teu gos i a les teves, estem per a ajudar-te. A Pinparket tenim el millor parquet per als teus gossos, contacta'ns per a més informació