Manteniment de fusta exterior per a terrasses exteriors i piscines

ELS 4 TRUCS PER AL MANTENIMENT DE FUSTA EXTERIOR

Passar temps lliure fora és un dels plaers que porta l'arribada del bon temps; però, quan tenim mobles o tarimes de fusta exterior al nostre jardí o terrassa, sempre serà necessari dedicar una mica de temps en el seu manteniment.

La fusta és un material amb gran protagonisme en qualsevol àmbit de la construcció i la decoració; sent utilitzada des de temps immemorials i encara en l'actualitat. Els seus avantatges superen amb escreix qualsevol punt feble, encara que, sempre que vulguis tenir peces de fusta en exteriors, serà necessari fer-li un manteniment.

De fet, cada fusta exterior de terra necessita les seves pròpies cures per millorar la seva durabilitat i evitar una aparença desgastada.

A Pintparket som experts en la instal·lació i conservació de terres de fusta exterior i en reparació fusta exterior esquerdada. Instal·lem el parquet i tarima en tota mena d'estades i volem donar-te alguns consells per al manteniment professional de terres de fusta exterior.

Cures bàsiques en terres de fusta per a l'exterior

Instal·lació i manteniment de tarima exterior per piscines

Qualsevol tarima o terra de fusta en exterior sempre estarà exposat a la humitat i els estralls causats per la intempèrie; i, no sols això, el sol i els insectes també seran enemics a considerar per a brindar un tractament protector al material.

Si has començat a veure algun mal en el teu terra o vols prevenir-lo; et recomanem utilitzar alguns productes protectors de fusta exterior jardí, bé sigui, natural o composta:

Oli per fusta

Comparativa del manteniment de tarima exterior en terrassa

Els olis són excel·lents aliats per a retornar l'aspecte natural i brillant que és molt comú de trobar en la fusta; avui dia, podem trobar productes que inclouen protecció UV en la seva composició i serveixen com a reguladors d'humitat en la superfície.

D'aquesta manera, protegiràs els porus de la fusta de la penetració de líquids indesitjats que disminueixin la seva vida útil i danyin el seu aspecte.

Vernís

Tractament de terra de fusta exterior en terrassa amb piscina

Anar a una botiga i comprar un vernís és probablement l'opció més utilitzada en la protecció de fusta per a exterior sense manteniment. Els vernissos són recomanats per la seva aportació de lluentor, duresa, protecció UV i moderada resistència a l'abrasió exterior; El millor? No és necessari ser un professional per a aplicar-lo correctament.

Només hem d'haver polit la superfície del terra de fusta fins a eliminar el rastre de qualsevol pintura o recobriment que s'hagi col·locat abans.

Lasur

Manteniment de tarima tecnològica en terrassa exterior

És un conegut agent de protecció per a terrasses o piscines amb fusta exterior que estaran comunament exposades a la deterioració per humitat. El seu principal avantatge és que no té els inconvenients de l'ús de vernissos o olis i la seva protecció passa al mantenir el porus de la fusta obert.

Bàsicament, aquest recobriment penetra en la fusta i l'enforteix des de dins, repel·lint l'entrada de qualsevol líquid; protegint fins i tot, de l'acció abrasiva dels raigs solars en la superfície. Pot resultar l'opció ideal per als qui compten amb terres de fusta natural.

Pintura de fusta

Tractament de tarima d'Ipe per a frisos exteriors en jardí

Resulta una solució pràctica quan comencem a notar que el nostre parquet d'exterior està començant a sofrir els estralls de l'exposició. Són econòmiques i molt senzilles d'utilitzar, sempre que realitzem un procés de polir i la superfície de la tarima no es trobi prèviament humitejada.

Com a recomanació professional, sempre aconsellem l'ús d'esmalts a base d'aigua per la seva alta eficiència i la seva composició respectuosa amb l'ambient; també, perquè, resultarà un gran aliat perquè els nostres pisos no sofreixin amb l'arribada de les pluges en l'estiu.

No obstant això, si vols garantir un treball de qualitat en la reparació de terres de fusta exterior tractada, no dubtis en fer-nos-ho saber; entra en el nostre lloc i tria la forma que més et convingui per a contactar amb nosaltres i amb molt de gust resoldrem qualsevol dubte que puguis tenir. Estem a l'ordre!